Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 49 users online :: 1 registered, 0 hidden and 48 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Search found 598 matches

Return to advanced search

If you are using php version 5.xx and have white pages and selected mysqli during install (may be the default I can't remember)...? Open you config.php and change mysqli to mysql
Mike
Author: Michaelo
Mon Feb 12, 2007 9:21 pm
 
Forum: IntegraMOD 141
Topic: [Resolved] Blank Profile page
Replies: 20
Views: 18040

I have installed the latest version of xampp and if anyone follows suite I can provide updates to allow seeing your sites on Open Sites Link...
Mike
Author: Michaelo
Mon Feb 12, 2007 9:17 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174994

Delete site cookies... The change style block uses cookies to track which style you are using, if you update themes remember to delete cookies else your system will try to login using the wrong style which may or may not exist...
I think the MyCookies Manager link' on index should do the trick...
Mike
Author: Michaelo
Mon Jan 29, 2007 3:34 am
 
Forum: IntegraMOD Modifications
Topic: Major Error
Replies: 17
Views: 13728

phpBB3 Update...
phpBB3 is beta 5 and rumour has it next release will be RC1...
Kiss Portal is at beta 5 already and still working... <img>
Author: Michaelo
Sun Jan 28, 2007 9:34 pm
 
Forum: phpBB Related Topics
Topic: phpBB3
Replies: 50
Views: 61359

:mrgreen: <img>
Author: Michaelo
Fri Jan 05, 2007 4:28 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: Integramod2 now KisMod!
Replies: 139
Views: 114684

Dioncecht, how come the smilies in your post are drinking Larger and not Guinness <img>
Slan... Mike
Author: Michaelo
Fri Jan 05, 2007 7:11 am
 
Forum: General Discussion
Topic: Integramod2 now KisMod!
Replies: 139
Views: 114684

Teelk, can you check the language files and see if the lang files are correct for all languages... lang_ctracker and not lang_cback_ctracker I am guessing the name of some of the ctracker files were changes at some point... assuming all lang files were added... Mike Update: [url=http]This Link[/url]...
Author: Michaelo
Mon Jan 01, 2007 9:52 am
 
Forum: General Discussion
Topic: error in integramod.com
Replies: 11
Views: 16477

Check functions.php around line 818 for:
Code: Select all
 include($phpbb_root_path . 'language/lang_' . $board_config['default_lang'] . '/lang_ctracker.' . $phpEx);


The file should be lang_ctracker and not lang_cback_ctracker

Mike
Author: Michaelo
Mon Jan 01, 2007 3:51 am
 
Forum: General Discussion
Topic: error in integramod.com
Replies: 11
Views: 16477

Can you attach again the archive appears to be damaged...
Mike
Author: Michaelo
Mon Dec 18, 2006 5:14 am
 
Forum: Templates/Themes
Topic: New layout - 4 columns plus top and borrom rows
Replies: 5
Views: 8570

There are known issues with mysql or was it apache on the last couple of builds... Good job you don't run it on a windows box <img>
Author: Michaelo
Sat Dec 09, 2006 10:22 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174994

Nice one... there are some extra bits that might prove useful...
Author: Michaelo
Sat Dec 09, 2006 2:59 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174994

Fubie, have you updated your xampp link to latest version of xampp? <img>
Author: Michaelo
Sat Dec 09, 2006 8:35 am
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174994

On a similar note... I recently noticed my local server running very slow... I noticed ever time I opened a page it took fifteen to thirty seconds to display (previously it took one or two seconds)... I check the fire wall to see if something else was happening and I found firefox was connecting to ...
Author: Michaelo
Mon Dec 04, 2006 10:35 pm
 
Forum: IntegraMOD 140
Topic: Ever heard of googlebot causing a forum to run slow?
Replies: 7
Views: 4802

Site rocks... speed weeeee... <img>
Author: Michaelo
Sat Dec 02, 2006 5:59 am
 
Forum: General Discussion
Topic: This site very slow
Replies: 21
Views: 16423

helter I tried to download this today and my system reports the archive is damaged... I tried several times... <img>
Author: Michaelo
Sat Dec 02, 2006 5:56 am
 
Forum: IntegraMOD 141
Topic: Interga2 button .psd's
Replies: 4
Views: 5083
PreviousNext

Return to advanced search

cron