Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 43 users online :: 2 registered, 0 hidden and 41 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Google [Bot], MSN [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Search found 299 matches

Return to advanced search

Great job investigating and fixing your forum on your own. It's not the easiest thing in the world to do.

You are correct. IM 1.40 is not compatible with php5.

But upon release IM 1.41 will be php4 and php5 compatible.
Author: Fubie
Wed Jan 03, 2007 11:57 am
 
Forum: IntegraMOD 140
Topic: Update from 2.0.17 to 2.0.22 Failed
Replies: 2
Views: 2771

KFTPGrabber on Linux

FileZilla on Winders I rarely use winders anymore tho.
Author: Fubie
Sun Dec 17, 2006 9:10 pm
 
Forum: Hints and Tips
Topic: what's your favorite ftp program?
Replies: 12
Views: 22794

"gffb";p="18422" wrote:As far as I know it will not copy it you need to backup your database and them inport it throught phpmyadmin on your local machine


This is correct.
Author: Fubie
Thu Dec 14, 2006 5:14 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174998

I yellow carded him some time ago for being vulger and disruptive to the community.
Author: Fubie
Mon Dec 11, 2006 5:08 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: Download error for 1.4.1
Replies: 6
Views: 4217

"gffb";p="18226" wrote:Today when I came to use the quick quote button on this site it seems to have stopped working, I have tried in firefox 1.5.0.8 and IE6 and it does not work on either please can someone comfirm that this is a general case and not just at my end.


Works for me in FF 2.0
Author: Fubie
Sat Dec 09, 2006 3:34 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: This site "quick quote"
Replies: 9
Views: 6659

Ya, I am having probs getting XAMPP to run along side Samba and SWATon my Linux box. XAMPP refuses to start. <img>
Author: Fubie
Sat Dec 09, 2006 3:32 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174998

No I haven't. I noticed a few days ago that it was updated but haven't had a chance to update my pre configured package. I will try doing that soon.
Author: Fubie
Sat Dec 09, 2006 8:59 am
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174998

You can try changing the cookie name in your forum under the ACP>General Admin>Config settings.

Then clear the cookie from the browser. That works for me most times.
Author: Fubie
Fri Dec 08, 2006 7:25 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.
Replies: 167
Views: 174998

All should be good now.
Author: Fubie
Wed Nov 29, 2006 10:53 am
 
Forum: General Discussion
Topic: This site very slow
Replies: 21
Views: 16423

"Imajica";p="17907" wrote:I vote C.

this was a multiple choice test right?


Hehe... <img>
Author: Fubie
Mon Nov 27, 2006 9:51 am
 
Forum: IntegraMOD Public Beta
Topic: IntegraMOD 141 Public Beta RC5 is released!
Replies: 129
Views: 133162

or it's a way to move it from my personal host which is having issues.
Author: Fubie
Mon Nov 27, 2006 6:56 am
 
Forum: IntegraMOD Public Beta
Topic: IntegraMOD 141 Public Beta RC5 is released!
Replies: 129
Views: 133162

Something like 8 weeks later and WE are still waiting.... but hey, at least THIS site got some of the extra fixes and enhancements..... oh, and a new name (kissy-face mod) - wouldn't want to forget that I realize that you guys can only do so much - but please don't forget the rest of us are still r...
Author: Fubie
Fri Nov 17, 2006 8:52 pm
 
Forum: General Discussion
Topic: This Site is 1.4.1 Now???
Replies: 78
Views: 74615

I have added the RC5 to the downloads section here.

http://integramod.com/forum/dload.php?a ... ile_id=101
Author: Fubie
Thu Nov 16, 2006 8:25 am
 
Forum: IntegraMOD Public Beta
Topic: IntegraMOD 141 Public Beta RC5 is released!
Replies: 129
Views: 133162

The real reason we haven't released 1.41 yet is to see what people will say and how we can be blamed. Hey! It's our new hobby! It's much more fun than puoring thru thousands of lines of code to find and fix problems! Hehe... Seriously, we really are trying to get this out to you folks as best we can...
Author: Fubie
Mon Nov 13, 2006 12:43 pm
 
Forum: IntegraMOD Public Beta
Topic: IntegraMOD 141 Public Beta RC5 is released!
Replies: 129
Views: 133162

Are you using a seperate sql db for each forum?

If you are using the same db it will get incredibly complex.

You really should place each forum under it's own directory like forum and nwm or what ever else. Then you should have two seperate db's, one for each forum.
Author: Fubie
Fri Nov 10, 2006 3:45 pm
 
Forum: IntegraMOD 140
Topic: Question About having 2 IM 140 forums on 1 host
Replies: 3
Views: 3295
PreviousNext

Return to advanced search

cron