Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 89 users online :: 2 registered, 0 hidden and 87 guests

Most users ever online was 366 on Wed Dec 27, 2017 1:32 pm

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

General discussion of anything. Discuss a topic in and out of IntegraMOD

Moderator: Integra Moderator

PostAuthor: ayasha » Wed May 10, 2006 6:15 am

that is ok Mike :lol: it is just puzzling me, if we cannot switch themes on xampp, then in order to test to see if we have alot of mods working right with other themes, i guess i will have to set up another test forum on my server <img>
Last edited by ayasha on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
No one can make you feel inferior without your consent.
~Eleanor Roosevelt

ayasha
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 634
Joined: Tue Mar 28, 2006 6:10 pm

PostAuthor: Fubie » Wed May 10, 2006 7:04 am

Here you go Mike <img>

http://www.fubie.net/geek/dload.php?act ... file_id=20

Cleo, I'm still trying to get to this to test it. Sorry it's taking so long. Just as a test, have you tried it on the pre installed 140 forum in xampp?
Last edited by Fubie on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://www.myhorrorstories.com/files/bannerexchange.gif[/img][/url]

[url=http][img=left]http://www.fubie.net/images/geekstufflarge.jpg[/img][/url]

Fubie
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 742
Joined: Sat Mar 11, 2006 7:52 pm

PostAuthor: ayasha » Wed May 10, 2006 7:11 am

no, i have not tried it on the pre installed 140, will try and get to that some time today.

i understand it may take some time for you to test this out, don't sweat over it, it is nothing major.
Last edited by ayasha on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
No one can make you feel inferior without your consent.
~Eleanor Roosevelt

ayasha
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 634
Joined: Tue Mar 28, 2006 6:10 pm

PostAuthor: ayasha » Wed May 10, 2006 7:33 am

well, it allows me to change themes on the preinstalled IM140 :lol:
Last edited by ayasha on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
No one can make you feel inferior without your consent.
~Eleanor Roosevelt

ayasha
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 634
Joined: Tue Mar 28, 2006 6:10 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: grizzly_cs » Wed May 10, 2006 12:28 pm

Ok First things first Great Job Fubie and thanks to all the rest for the tips ...

I got my live site down and the database loaded, with minor difficulties..

However when I go to start the board I get the banned error... I have had this problem before on the live board and fixed it with the acp from another admin login... To the life of me I cant figure out the why... hehehe or maybe to much work and not enough fun lately...
Last edited by grizzly_cs on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
grizzly_cs
Members
Members
 
Posts: 33
Joined: Sat May 06, 2006 11:46 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: Threat009 » Wed May 10, 2006 2:16 pm

This is a powerful little tool! I was playing around w/it last night. Love the fact that I can test away, w/no worries. :wink: Thanx for this! I'm sure I'll be back w/some question soon / lol..........
Last edited by Threat009 on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://i63.photobucket.com/albums/h129/Threat009/donate.gif[/img][/url]
User avatar
Threat009
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 220
Joined: Mon Apr 10, 2006 12:48 am

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: grizzly_cs » Thu May 11, 2006 1:41 am

Ok got that last one figured out, I did not know my live site banned the local host or when it was done or why...

But now when I load up I get a blank page???
Last edited by grizzly_cs on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
grizzly_cs
Members
Members
 
Posts: 33
Joined: Sat May 06, 2006 11:46 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: grizzly_cs » Fri May 12, 2006 11:14 am

Well its up and running , had to go to my live board and repair the cat and forum stuff in the database then rebuild the includes/def_tree.php.. But its works great now... now to bring the site up to date locally

I must say mysqldumper is a very handy tool...

Thanks
Last edited by grizzly_cs on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
grizzly_cs
Members
Members
 
Posts: 33
Joined: Sat May 06, 2006 11:46 pm

PostAuthor: Fubie » Fri May 12, 2006 12:20 pm

Glad you got it going.

Yes, mysqldumper is very nice.
Last edited by Fubie on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://www.myhorrorstories.com/files/bannerexchange.gif[/img][/url]

[url=http][img=left]http://www.fubie.net/images/geekstufflarge.jpg[/img][/url]

Fubie
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 742
Joined: Sat Mar 11, 2006 7:52 pm

PostAuthor: Frostvarg » Fri May 12, 2006 10:45 pm

preconfigured and i cant ad more admins, cant change the number of allowed admins in security panel. ???
Last edited by Frostvarg on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Frostvarg
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Fri Apr 28, 2006 1:20 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: Frostvarg » Fri May 12, 2006 10:57 pm

when a user tries to register i get this error.
[flash=,:37odyltf]http://www.simworld.sverok.net/ScreenShot009.jpg[/flash:37odyltf]

its only on my test site, never on my live site and they are both the same version.
Last edited by Frostvarg on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Frostvarg
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Fri Apr 28, 2006 1:20 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: Threat009 » Sun May 14, 2006 10:36 am

Avatar tab not present in Profile > Profile :oops:
Last edited by Threat009 on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://i63.photobucket.com/albums/h129/Threat009/donate.gif[/img][/url]
User avatar
Threat009
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 220
Joined: Mon Apr 10, 2006 12:48 am

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: doswald » Thu Jun 01, 2006 6:20 pm

Hi Fubie,

Can my IntegraMod 132c work also here?

Thanks
Last edited by doswald on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
One of the best ways to educate our hearts is to look at our interaction with other people, because our relationships with others are fundamentally a reflection of our relationship with ourselves.
--Stephen R. Covey First Things First--
User avatar
doswald
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 165
Joined: Tue May 09, 2006 9:33 pm

PostAuthor: Fubie » Thu Jun 01, 2006 6:34 pm

"doswald";p="8229" wrote:Hi Fubie,

Can my IntegraMod 132c work also here?

Thanks


Yes it can. Nearly any web page or web application should work.
Last edited by Fubie on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://www.myhorrorstories.com/files/bannerexchange.gif[/img][/url]

[url=http][img=left]http://www.fubie.net/images/geekstufflarge.jpg[/img][/url]

Fubie
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 742
Joined: Sat Mar 11, 2006 7:52 pm

Re: XAMPP setup preconfigured for IntegraMOD.

PostAuthor: a_lunatic » Sat Jul 22, 2006 10:32 am

I got my live site going on this XAMPP for testing & all was good but now i can't get into ACP plus the memberlist.php & privmsg.php show the same error page.
Anyone got an idea on how to fix this as everything else works.
Code: Select all
Object not found!  The requested URL was not found on this server. The link on the referring page seems to be wrong or outdated. Please inform the author of that page  about the error.


EDIT: doesn't matter now just redid the database & it all seems to be working for now
Last edited by a_lunatic on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
a_lunatic
Members
Members
 
Posts: 56
Joined: Sun Apr 09, 2006 9:05 am

PreviousNext

Return to General Discussion

Who is online

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron