Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 80 users online :: 1 registered, 0 hidden and 79 guests

Most users ever online was 366 on Wed Dec 27, 2017 1:32 pm

Registered users: Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Error message

General discussion of anything. Discuss a topic in and out of IntegraMOD

Moderator: Integra Moderator

Error message

PostAuthor: Getstrength » Mon Apr 21, 2008 3:45 pm

Hi, back again with another little problem, can anybody tell me why i get this message when adding forum de.scriptions. Thanks Steve

CBACK CrackerTracker has detected a potential attack on this site with a worm or exploit .script so the Security System stopped the .script.


If you can see this page after including a new MOD into your board or after clicking on a link please contact the Board Administrator with this error message and a de.scription what you have done before you could see this page, that the Admin has the possibility to fix the problem.
Last edited by Getstrength on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Getstrength
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:37 am

Re: Error message

PostAuthor: CaNNon » Tue Apr 22, 2008 4:52 am

use this http://www.integramod.com/forum/kb.php? ... ticle&k=22
and more info on each fix once you understand how to do the debugs.
http://www.integramod.com/forum/cracker ... t2689.html
Last edited by CaNNon on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm

Re: Error message

PostAuthor: Getstrength » Tue Apr 22, 2008 5:10 pm

Thank you very much, the only thing I can't work out is that it tells me to find this folder, but it doesn't exist . (php)

#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
/cgi-bin/php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
define('CT_SECLEVEL', 'MEDIUM');
$ct_ignorepvar = array('desc');

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
Last edited by Getstrength on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Getstrength
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:37 am

Re: Error message

PostAuthor: CaNNon » Wed Apr 23, 2008 5:29 am

That is a problem you do have a "/cgi-bin/php.ini" (pretty sure its .ini) But your host is not allowing
access. You could put in a TT with them asking for the edit and explain why.

Give it a bit though someone may have a way.
Last edited by CaNNon on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm

Re: Error message

PostAuthor: Getstrength » Fri Apr 25, 2008 3:27 pm

Thanks, will check with the host and post feedback.
Last edited by Getstrength on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Getstrength
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:37 am

Re: Error message

PostAuthor: Getstrength » Mon May 05, 2008 4:11 pm

Hi all, got a email back, (as below) does this mean i have build a php.ini file from scratch or does someone have a template i can use, also it migth be easiler to shift my host? i'm sure it can't be this hard.
-
Thank you for contacting Online Support with regards to this issue. Unfortunately, we cannot provide support for .scripting or coding-related issues. However, if you would like to change the values within php.ini, you should try to use the ini_set() construct. You can find out how to do this in the PHP Manual, which is located at the following link:
http://www.php.net/manual/en/

Please let us know if there is any other way we can assist you.
-
Last edited by Getstrength on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Getstrength
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:37 am

Re: Error message

PostAuthor: Helter » Mon May 05, 2008 9:12 pm

here is my question... why are they letting the janitor answer support emails...

there is no .php file in the cgi folder
If your not using "Nuffload" for your album upload .script, you can delete the entire forum root/cgi folder.
You should first be sure Nuffload is disabled in acp/photo album/configuration/upload

if it is causing you trouble, turn it off. it is not neccesary
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4077
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Error message

PostAuthor: Getstrength » Mon May 05, 2008 10:17 pm

Hi HelterSkelter , i'm starting feel like a idiot. I have turn off Nuffload and deleted the cgi-bin folder and i still get the same message.

Possible solution:
------------------

#
#-----[ OPEN ]------------------------------------------
#
/cgi-bin/php

#
#-----[ FIND ]------------------------------------------
#
include($phpbb_root_path . 'common.'.$phpEx);

#
#-----[ BEFORE, ADD ]------------------------------------------
#
define('CT_SECLEVEL', 'MEDIUM');
$ct_ignorepvar = array('desc');

#
#-----[ SAVE/CLOSE ALL FILES ]------------------------------------------
#
# EoM
Last edited by Getstrength on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

Getstrength
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Joined: Mon Apr 14, 2008 12:37 am

Re: Error message

PostAuthor: CaNNon » Mon May 05, 2008 11:30 pm

It gets better helter scroll up and have a look at what hes trying to do. No way CT is being set off by what he's trying to do and giving that as the edit that I can think of.
Last edited by CaNNon on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm

Re: Error message

PostAuthor: CaNNon » Mon May 05, 2008 11:48 pm

Try this Getstrength it's better to have the edits but when you have no choice..... <img>
I checked the edits tread and none were posted for that problem so.

Rename the CT folder now your going to see a lot of errors at the top of each page but it's going to run make your fix's and then restore the folder name.
Last edited by CaNNon on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm

PostAuthor: BlahBlahCha » Thu May 08, 2008 10:41 pm

I agree with CaNNon, just rename the folder to anything, even if you just change one letter, then edit it, and then change the name back to normal. Be sure to be in your boards administrative panel before you rename it, worked for me <img>
Last edited by BlahBlahCha on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

BlahBlahCha
Newbie
Newbie
 
Posts: 26
Joined: Fri May 02, 2008 10:03 pm

Re: Error message

PostAuthor: CaNNon » Thu May 08, 2008 11:18 pm

You don't need to be in admin, you'll notice the text error at the top of the forum but it will keep running.
Last edited by CaNNon on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
User avatar
CaNNon
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 750
Joined: Thu Apr 19, 2007 12:15 pm


Return to General Discussion

Who is online

Registered users: Google [Bot]

cron