Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 61 users online :: 2 registered, 0 hidden and 59 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

SlateB 2

Support for IntegraMOD 140

Moderator: Integra Moderator

SlateB 2

PostAuthor: OpalRiver » Sat Apr 29, 2006 2:15 pm

Just wondering if SlateB 2 has been upgraded yet to be fully functional with Integramod 4.0?

My forum is at present using this theme, but there are quite a few things not quite right with it. We were in contact with the designer of the theme and he said that he was working on the glitches, however we have not heard back from him for a few months now so I thought I would pop on here and see if anyone had any news?
Last edited by OpalRiver on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

OpalRiver
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 26, 2006 1:26 pm

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 2:20 pm

I'm not sure exactly what problems you are expeirencing but you can goto the [url=http]Demo Site[/url] and select SlateB II to view the template on IntegraMOD 1.4.0, SecurityMOD 1.0.3 and phpBB 2.0.20 - Although you are unable to see the site's ACP you might see somethings are fixed?

IF you'd like I can put SlateB II on my test site and give you ACP access to see if glitches in there are fixed ^_^

Let me know

Bush
Last edited by Bush on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am

PostAuthor: OpalRiver » Sat Apr 29, 2006 2:32 pm

Thanks for that Bush!

The Test Forum has the same little niggles as mine....for instance when you click "Online Users", no names appear even if there a few online at the time.

There are a few other little problems of which dont spring straight to mind.....mainly due to the fact that I have lived with them for quite a while now so its almost looking normal!

Hopefully it will be fixed soon as its a great theme!
Last edited by OpalRiver on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

OpalRiver
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 26, 2006 1:26 pm

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 2:41 pm

Maybe Chucklehead, found it or Helter can shed some light into this problem. <img>
Last edited by Bush on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am

Re: SlateB 2

PostAuthor: Helter » Sat Apr 29, 2006 2:44 pm

Michaelo is the designer. He is also one of the head admins on this site.
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: Bush » Sat Apr 29, 2006 2:47 pm

He created SlateB? Best to ask him then!

Good call Helter <img> I am still getting use to finding out who does what around here for us in the community! [flash=,:w0idx6lw]http://integramod.com/forum/images/icon/icon14.gif[/flash:w0idx6lw]
Last edited by Bush on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
no signature.

Bush
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 191
Joined: Tue Mar 28, 2006 8:55 am

PostAuthor: OpalRiver » Sat Apr 29, 2006 2:49 pm

Indeedy! Thanks guys!

I was in contact from Michaelo but have not heard back from him for a while! Hopefully when he pops on here he will let me know if he is any further forward!
Last edited by OpalRiver on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

OpalRiver
Newbie
Newbie
 
Posts: 5
Joined: Wed Apr 26, 2006 1:26 pm

Re: SlateB 2

PostAuthor: Watcher » Wed Nov 08, 2006 11:56 am

Im having the same problem and the user group doesnt show any names and neather does Staff, i know this is an old post and i just made a new forum with sladeb as the primary theme, but i could use some fix's if any one knows if it has been fixed?
or is there any themes out there that has been finished thats simaler to sladeb or fiblack3d
Last edited by Watcher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img=left]http://worldofarkania.net/Downloads/Sig_logo/Steal_Watcher.gif[/img]
User avatar
Watcher
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 183
Joined: Sun Nov 05, 2006 9:26 pm

Re: SlateB 2

PostAuthor: Helter » Wed Nov 08, 2006 3:06 pm

sorry I havent had as much time lately as I would like to go through all the posts. For either Slateb or fiblack3d, replace the files "staff_body.tpl" & "viewonline_body.tpl" with the fisubice versions.
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: SlateB 2

PostAuthor: Watcher » Wed Nov 08, 2006 9:09 pm

Thanks for your help ill try that
Last edited by Watcher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img=left]http://worldofarkania.net/Downloads/Sig_logo/Steal_Watcher.gif[/img]
User avatar
Watcher
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 183
Joined: Sun Nov 05, 2006 9:26 pm

Re: SlateB 2

PostAuthor: Watcher » Wed Nov 08, 2006 11:31 pm

That worked like a charm thanks HelterSkelter

now can i ask one more thing about slateb 2 everything seems to be working fine now but when i open the ACP the background & the Blocks are missing, its just white with words on it. it still works as a ACP but its all white with no seperation.

any idea what happened to the background and blocks or what tpl do i need to fix?
Last edited by Watcher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img=left]http://worldofarkania.net/Downloads/Sig_logo/Steal_Watcher.gif[/img]
User avatar
Watcher
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 183
Joined: Sun Nov 05, 2006 9:26 pm

Re: SlateB 2

PostAuthor: Helter » Thu Nov 09, 2006 1:58 am

there are a few hard coded template references that are often overlooked. check for proper template names in these files.
slateb2/simple_header.tpl
slateb2/admin/page_header.tpl
slateb2/admin/index_navigate

use the find function of your fpt client and look for "templates" w/o the quotes

The prob your describing should be page_header.tpl
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: SlateB 2

PostAuthor: Watcher » Thu Nov 09, 2006 11:41 am

heres a screen shot of my ACP page
[url=http]what my acp looks like click here[/url]
Im using firefox for a brouser, i have tryed internet exploror to same thing

I tryed the last post you made but they did not help any. when i view sorce i get this


Code: Select all
<DOCTYPE><html><head><title>phpBB Administration</title><meta></head><frameset> <frame><frame></frameset><noframes> <body><p>Sorry, but your browser doesn't seem to support frames</p></body></noframes> </html>
Last edited by Watcher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img=left]http://worldofarkania.net/Downloads/Sig_logo/Steal_Watcher.gif[/img]
User avatar
Watcher
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 183
Joined: Sun Nov 05, 2006 9:26 pm

Re: SlateB 2

PostAuthor: Helter » Thu Nov 09, 2006 2:22 pm

you missed the edits. This template is not Slateb, it is slateb2
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: SlateB 2

PostAuthor: Watcher » Thu Nov 09, 2006 6:39 pm

well i have abanded that theme its not finished and i cant fix it been downloading the themes from this site and so far BlueSteel seems finished all but the clock only has a white face and doesent match the site. it has the clock in the image file but i think there is supost to have something in the clock block to let it see the swf file as it is supost to. is there a tutoral on what to edit or add somewhereso the clock works.

also bluesteel has a problem i dont know what to change in the cache/tpl_BlueSteel.portal_page_tail.php, this script error is at the bottom of the page any help on this

[code]Parse error]

as far as i can tell blue steel will work fine if i can get these 2 things fixed

and thank you for the help these last 2 days, been trying to get a forum up and running for the new game Neverwinter Knights 2
Last edited by Watcher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img=left]http://worldofarkania.net/Downloads/Sig_logo/Steal_Watcher.gif[/img]
User avatar
Watcher
Integra Member
Integra Member
 
Posts: 183
Joined: Sun Nov 05, 2006 9:26 pm

Next

Return to IntegraMOD 140

Who is online

Registered users: Google [Bot], Majestic-12 [Bot]

cron