Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 73 users online :: 2 registered, 0 hidden and 71 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

[solved 50%] howto qbar menuheader add class

Feature requests for the next versions of IntegraMOD.

Moderator: Integra Moderator

[solved 50%] howto qbar menuheader add class

PostAuthor: clanpunisher » Sun Jun 03, 2007 3:27 pm

im almost giving up :(


does anyone know howto add a class to the menuheader menutitle???

please help
Last edited by clanpunisher on Mon Jun 04, 2007 9:46 am, edited 1 time in total.

clanpunisher
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 13, 2006 4:04 pm

Re: howto qbar menuheader add class

PostAuthor: Helter » Sun Jun 03, 2007 4:57 pm

did you add the class to the .css file and delete the template cache from acp/eXtreme styles?
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: clanpunisher » Mon Jun 04, 2007 2:55 am

the css file isn't that problem but i do not know where to add the css to the th tag for menuheader :)

im trying to add a class just for the menuheader like on this site
Code: Select all
<table>         <tr>         <th>Board Navigation</th>       </tr>         <tr>

so that i will be able to change the beackground of menutitle

if nobody knows where i can find the file with this tag, i will replace each <th> with <th class="old" that the menu is working for me in the way i would like to have <img>

i have searched for any file with: <th>.*</th> with eclipse but didn't find menutitle


best greats
Last edited by clanpunisher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

clanpunisher
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 13, 2006 4:04 pm

Re: howto qbar menuheader add class

PostAuthor: clanpunisher » Mon Jun 04, 2007 9:46 am

found by myself ^^

file: portal_page_header.tpl
line: 24
Code: Select all
    <BEGIN>     <tr>         <td>{header_blocks_row.title.TITLE}</td>     </tr>     <END>  



k now my second question ^^

is it possible to print that string (header_blocks_row.title.TITLE) in tplfile to an variable?
Last edited by clanpunisher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

clanpunisher
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 13, 2006 4:04 pm


Return to Design Your Site

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

cron