Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 63 users online :: 1 registered, 0 hidden and 62 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

No Images in album

IntegraMOD 140 Themes

Moderator: Integra Moderator

No Images in album

PostAuthor: IntegraMOD » Wed Sep 13, 2006 3:55 pm

Hi all,

A fresh install of 1.40 2.0.21 all woking fine apart from album pics.

I can upload images fime but there is no thumb showing in the album and when I select the pic to try and view it I also get no image.
The upload goes fine and I can see the image on my server, I have tried GD1 and GD2 no diff my server says the following
GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled

Any help would be really great
Last edited by IntegraMOD on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
IntegraMOD
Administrator
Administrator
 
Posts: 459
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: No Images in album

PostAuthor: fala » Wed Sep 13, 2006 6:01 pm

u do all your CHMODs?
Last edited by fala on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://www.watchfiregaming.com/home/images/banners/wfgbanner1.gif[/img][/url]

fala
Newbie
Newbie
 
Posts: 13
Joined: Wed Jul 12, 2006 7:55 am

PostAuthor: IntegraMOD » Wed Sep 13, 2006 6:02 pm

yep installed from the zip file with all chmods done the files are on the server but not showing in the album
Last edited by IntegraMOD on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
IntegraMOD
Administrator
Administrator
 
Posts: 459
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa


Return to IntegraMOD 140

Who is online

Registered users: Majestic-12 [Bot]

cron