Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 62 users online :: 2 registered, 0 hidden and 60 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

JS pop-up translation

language translation

Moderator: Integra Moderator

JS pop-up translation

PostAuthor: Whisky » Thu Nov 09, 2006 5:23 am

Hi,

Would it be possible for a further IM version to adapt the javascript pop-up texts (for instance the one that pop when you start to type a text in capital letter when writing a post) in order to make thoses texts "translatable" (not sure about this word lol)

Actually they are all directly coded in the php source files and can not be simply adpated in the language files with variables in the [lang] array.

So even if your site is using another language then english, thoses pop-ups are still in english.
I though to translate mine from english to french dirrectly in the code but in my eyes it would be better to completely re-think this system for the official version of IM.

Reactions?
Last edited by Whisky on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
I am the Lizard King, I can do anything

Whisky
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 256
Joined: Thu May 18, 2006 2:28 am
Location: Brussels

Re: JS pop-up translation

PostAuthor: Teelk » Thu Nov 09, 2006 6:20 pm

I had noticed this as well, the trouble is finding a way to call to the php from the javascript file to somehow include language keys.

I'm sure it can be done though.
Last edited by Teelk on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
User avatar
Teelk
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 1309
Joined: Tue Mar 14, 2006 6:25 pm
Location: Canada

Re: JS pop-up translation

PostAuthor: Whisky » Fri Nov 10, 2006 5:49 am

A simple and immediate solution to circumvent the problem would be to let this part code as it is, but to put it in a stand-alone language php file located in each language folder, then you just have to translate in this file.
And you call this file from the main program with an include ./language/currentlangage/javascript_popup.php where "currentlangage" is the variable containing the board user language of course

just a quick though <img>
Last edited by Whisky on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
I am the Lizard King, I can do anything

Whisky
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 256
Joined: Thu May 18, 2006 2:28 am
Location: Brussels


Return to IntegraMOD translation

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

cron