Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 299 users online :: 2 registered, 0 hidden and 297 guests

Most users ever online was 1091 on Wed Aug 16, 2023 5:27 pm

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

[SOLVED]Banner/Header in TI2000

Support for the IM Portal Project

Moderator: Integra Moderator

[SOLVED]Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Tue Jun 23, 2009 5:15 am

I was finally able to get the banner centered, but I can't figure out how to get the buttons centered. Anyone have any ideas?

[photo]http://www.deathdealermercenaries.com/images/header.jpg[/photo]
Last edited by shado on Thu Jul 09, 2009 7:41 pm, edited 1 time in total.

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Tue Jun 23, 2009 4:49 pm

Guess this is in the wrong forum <img>

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: Helter » Tue Jun 23, 2009 5:25 pm

you would need to recode the table because all the images are built off the left side.
Always use Protection
Image


Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4167
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Sat Mar 11, 2006 3:46 pm
Cash on hand: 172.60
Location: Seattle Wa
IntegraMOD version: IM 3

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Wed Jun 24, 2009 3:09 am

I'm guessing it isn't as simple as replacing left with center. Oh well.

Thanks for the reply. <img>

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: obiku » Wed Jun 24, 2009 9:22 pm

Before I say something stupid, can you show me the code of your qbar_qbars.tpl.
http://www.familie-smit.nl
http://portfolio.familie-smit.nl

Do not tsunami my inbox... instead use the forums...
Hard work may not kill me, but why take a chance?

[hr]
User avatar
obiku
Dev Team
Dev Team
 
Posts: 218
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Tue May 02, 2006 10:22 am
Cash on hand: 0.00
Location: level 8

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Thu Jun 25, 2009 8:08 am

Code: Select all
<BEGIN><table><BEGIN><tr>     <BEGIN>     <td>         <BEGIN>         <BEGIN>         <table><tr><td>         <END>         {_qbar.line.cell.field.OPTION}         <BEGIN>         </td></tr></table>         <END>         <END>     </td>     <END></tr><END></table><END>

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: Helter » Thu Jun 25, 2009 8:47 am

ti2000 does not use Qbar. It was one of my first ports and at the time I was still learning css and html. The original phpbb version was a mess so I spent alot of time just fixing the original theme but the coding is still kind of messy.
Always use Protection
Image


Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4167
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Sat Mar 11, 2006 3:46 pm
Cash on hand: 172.60
Location: Seattle Wa
IntegraMOD version: IM 3

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Fri Jun 26, 2009 9:40 pm

Do you remember what the file would be to work with? I was in the overall header for a bit.

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: Helter » Fri Jun 26, 2009 10:05 pm

you are in the right place. This is the row, or <tr>.

[code=html]           <TR>               <TD>                     <IMG></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD><BEGIN>                 <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD><END><BEGIN>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD><END>                 <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                 <A>                     <IMG></A></TD>               <TD>                     <IMG></TD>               <TD>                     <div style="background]
Always use Protection
Image


Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4167
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Images: 0
Joined: Sat Mar 11, 2006 3:46 pm
Cash on hand: 172.60
Location: Seattle Wa
IntegraMOD version: IM 3

Re: Banner/Header in TI2000

PostAuthor: shado » Thu Jul 09, 2009 7:40 pm

Took the below code that addressed the fill gaps
[code]#               <TD>#                     <div style="background]

Changed it to 50% and copied it to the beginning, so it looks like this

[code]<TD>                                   <IMG></TD>                         <TD>                                   <div style="background]

shado
Newbie
Newbie
 
Posts: 9
Likes: 0 post
Liked in: 0 post
Joined: Mon Dec 10, 2007 4:28 am
Cash on hand: 0.00


Return to IM Portal Support Forum

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]

cron