Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 70 users online :: 1 registered, 0 hidden and 69 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Bing [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

Advanced Group Color Management - IM 141

This forum contains member submitted mods and hacks for IntegraMOD/IM Portal versions

*please read the "Read Me" post*

Moderator: Integra Moderator

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Fri Mar 28, 2008 4:45 pm

Apparently the user group id was defaulting wrong. Was going to 1161 instead of 1158 or 9 which every it should be. Changed the users in the database and back to normal.

Have to wait for someone else to register to see if it happens again.
Last edited by .QUACK.Major.Pain on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Sat Mar 29, 2008 7:36 am

Well I noticed that the line change for the username_color was updated in the latest download, but I seem to still have that showing up for forum group moderators. Not sure why.
Last edited by .QUACK.Major.Pain on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Uploaded Premodded files, Getting all white pages,

PostAuthor: zomg » Sun Mar 30, 2008 8:24 pm

I uploaded the premodded files, now im getting all white pages, so i reuploaded the default IM141 files overtop of teh overwritten AGCM files, now im getting

phpBB : Critical Error

Could not get theme data for themes_id [2]

Someoen had me try to change my default theme ID back to 1, to integra default, and its still doing the same thing
Last edited by zomg on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

zomg
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Thu Oct 25, 2007 12:10 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Sun May 04, 2008 5:22 pm

Something I have noticed is that if you have a forum with sub-forums, the members name doesn't show in color. It shows in the default light blue color.
In a regular forum, everything works good, but just the forums containing sub-forums.

Another glitch I hope someone can help out with.
Last edited by .QUACK.Major.Pain on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: shentrax » Thu Jun 05, 2008 9:37 am

1.4.1f install with agcm premoded files, shows moderators as username_color.

that code fix on page 4 doesnt work, any other suggestions?
Last edited by shentrax on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

shentrax
Newbie
Newbie
 
Posts: 22
Joined: Tue Nov 21, 2006 6:16 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: shentrax » Thu Jun 05, 2008 10:26 am

"sgomes";p="23827" wrote:There seems to be a bug regarding group moderators, where they show up as "username_color" instead of with the correct group name. To view this, just assign to any group the moderation of a forum and view that forum.


After reading this thread about 6 times, I realized that he meant to assign a user with moderator access (or make a user a moderator) of a single forum.
ACP -> User - > Permissions -> 'Is Moderator'

Then refresh the forum index.

Then you can remove the user, and the groups will show corectly.

Thank goodness its working now.
Last edited by shentrax on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

shentrax
Newbie
Newbie
 
Posts: 22
Joined: Tue Nov 21, 2006 6:16 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: Helter » Thu Jun 05, 2008 11:22 am

First Post updated with premod files that should work fine for versions 141e and later
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PostAuthor: swiftakias » Fri Jul 04, 2008 3:49 pm

The legend at the bottom keeps displaying member groups in the old way and doesn't show the new group I created. Although colors can be changed even for the group it is not displayed. I have selected all my 5 groups to be displayed from Group Admin -> Colors, but still no luck. any ideas?

thanx
Last edited by swiftakias on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

swiftakias
Newbie
Newbie
 
Posts: 3
Joined: Sun Jun 15, 2008 3:40 am

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Sun Jul 06, 2008 9:00 pm

"swiftakias";p="33564" wrote:The legend at the bottom keeps displaying member groups in the old way and doesn't show the new group I created. Although colors can be changed even for the group it is not displayed. I have selected all my 5 groups to be displayed from Group Admin -> Colors, but still no luck. any ideas?

thanx


You have to go to each users profile>profile settings>Username Color Options and select the group color you want to appear for that user.

You have to do this for every user in a group.

This is because a user could belong to 2,3,4... group and website doesn't know which group color to show.

Only glitch is that a user that only belongs to 1 group should automatically show that group color, but it doesn't and requires you to select the group in the profile.

Once you set the users profile, you may have to go to ACP>IM PORTAL>DELETE CACHE
to allow colors to appear.
Last edited by .QUACK.Major.Pain on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Sun Nov 23, 2008 9:08 pm

Any chance of getting this mod again?

Links are no more good.

I have it installed, but seems my Who's Online portion doesn't show the new groups anymore.
It's defaulted back to the old groups.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: Helter » Sun Nov 23, 2008 11:32 pm

Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Mon Nov 24, 2008 6:03 am

Thanks Helter.

Little confused with where to fix my issue.
My fisubice theme is ok but the integra theme is not showing now.
So this would lead me to look in the edits related to the themes.

I looked through all the instructions, and where it says [FIND], when I search for the suggested phrase, it doesn't find it or anything somewhat close to it.
Tried all the instructions in the download and same results with all of them.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: Helter » Mon Nov 24, 2008 9:08 am

can you post the code your having trouble with?
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: .QUACK.Major.Pain » Mon Nov 24, 2008 6:25 pm

It is the 2 text files which are the instructions.

AGCM & AGCMCH in the AGCM_phpbb folder

AGCM says to open templates/subSilver/index_body.tpl and find
<td><img></td>
I can't find a line close to that.

AGCM_CH says to open templates/subSilver/index_stats_box.tpl, but from what I can see, that file doesn't exist.


I might just upload the premodded files.
It will just copy over my previous personal mods, but I think I can fix my changes afterwards.

.QUACK.Major.Pain
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 986
Joined: Sat Jan 27, 2007 11:15 am

Re: Advanced Group Color Management - IM 141

PostAuthor: Helter » Tue Nov 25, 2008 12:28 pm

find
Code: Select all
<BEGIN><tr><td> </td></tr><tr><td><table><tr><th><span><a>{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></th></tr><tr><td><img> </td><td><span>{TOTAL_POSTS}<br>{TOTAL_USERS}<br>{NEWEST_USER}</span></td></tr><tr><td><span>{TOTAL_USERS_ONLINE} <br> {L_WHOSONLINE}<br>{RECORD_USERS}<br>{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td></tr><tr><td><span>{L_ONLINE_EXPLAIN}</span></td>  </tr><tr><td><span>{USERS_OF_THE_DAY_LIST}</span></td></tr></table><table><tr><td></td><td></td><td></td></tr></table></td></tr><END>


replace with

[code]<BEGIN><tr><td> </td></tr><tr><td><table><tr><th><span><a>{L_WHO_IS_ONLINE}</a></span></th></tr><tr><td><img> </td><td><span>{TOTAL_POSTS}<br>{TOTAL_USERS}<br>{NEWEST_USER}</span></td></tr><tr><td><span>{TOTAL_USERS_ONLINE} <br>{RECORD_USERS}<br>{LOGGED_IN_USER_LIST}</span></td></tr><END><tr><td><span class="gensmall" style="font-weight]
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

PreviousNext

Return to Mods/Hacks

Who is online

Registered users: Bing [Bot]

cron