Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 58 users online :: 1 registered, 0 hidden and 57 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: Majestic-12 [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

World of Warcraft Guild tools

This forum contains member submitted mods and hacks for IntegraMOD/IM Portal versions

*please read the "Read Me" post*

Moderator: Integra Moderator

PostAuthor: r1Pped » Sat May 05, 2007 8:47 am

Excellent. What you have done is really rather good, tho i am REALLY interested on how you integrated the roster too.. But that i will grab off you another time <img>
Last edited by r1Pped on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

r1Pped
Members
Members
 
Posts: 35
Joined: Sat Jan 13, 2007 3:26 pm

PostAuthor: Comsin » Sat May 05, 2007 2:45 pm

Extremely new to this stuff so you might laugh =)

Are we supposed to create a block for Raid Booker?

I am probably missing something really dumb here, but I just cant figure out how to access it...
Last edited by Comsin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://wow.tachyonsix.com.nyud.net:8080/armory/sig.php/192679qvmJK.png[/img][/url]

Comsin
Newbie
Newbie
 
Posts: 16
Joined: Fri May 04, 2007 7:37 pm

PostAuthor: r1Pped » Sun May 06, 2007 3:45 am

You have to create a link for it in your Qbar

If you have uploaded the files to the server then you can access the page by entering [your web address]/ROLbooker_index.php
Last edited by r1Pped on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

r1Pped
Members
Members
 
Posts: 35
Joined: Sat Jan 13, 2007 3:26 pm

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: Comsin » Tue May 08, 2007 6:35 am

THanks!!

kk, so worked out a couple of issues on my boards...
1.) The Images to delete/edit were in the wrong file so just cut them out and uploaded to images/icons folder. Can not delete/edit w/out them.
2.) The "Save" was in French for the Chill Out Raid, easy to search for Programme ...... so fixed.
3.) Renaming the .gif icons for the classes was my bad, should have edited the file instead, lol so now I have 2 sets of Icons one with Uppercase and one with lowercase.
4.) Timeformat was 24 hour and I was able to change to 12 hour format.

The last issue I am having is still with the timezone. It is showing a 2 hour difference. When I put 6:00pm in the calendar (the one you edit when setting up a raid) it shows 8:00pm. Anyone have the quick fix? I know this is tied directly to my Profile Settings (GMT -6) and the Board Settings (GMT -7). This is correct for forum posts etc..., but still having the issue. Can I just subtract 2 hours by editing the file?
Last edited by Comsin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://wow.tachyonsix.com.nyud.net:8080/armory/sig.php/192679qvmJK.png[/img][/url]

Comsin
Newbie
Newbie
 
Posts: 16
Joined: Fri May 04, 2007 7:37 pm

PostAuthor: Whisky » Tue May 08, 2007 7:18 am

This is obviously a problem coming from the small calendar where you pick up the date, and probably not from my booker.
I used the same system as when you create a thread and then schedule it in the board claendar, I bet you'll have the same problem here too, give it a try...
Last edited by Whisky on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
I am the Lizard King, I can do anything

Whisky
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 256
Joined: Thu May 18, 2006 2:28 am
Location: Brussels

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: Comsin » Tue May 08, 2007 7:31 am

Maybe, but looky here <img>

[flash=,:bojd60wa]http://i96.photobucket.com/albums/l182/NWebb2002/forumtime-1.jpg[/flash:bojd60wa]

[flash=,:bojd60wa]http://i96.photobucket.com/albums/l182/NWebb2002/raidtime-1.jpg[/flash:bojd60wa]

[flash=,:bojd60wa]http://i96.photobucket.com/albums/l182/NWebb2002/raidtime2-1.jpg[/flash:bojd60wa]

[flash=,:bojd60wa]http://i96.photobucket.com/albums/l182/NWebb2002/raidtime3-1.jpg[/flash:bojd60wa]

There has been a 2 hour time difference prior to any changes...
Last edited by Comsin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://wow.tachyonsix.com.nyud.net:8080/armory/sig.php/192679qvmJK.png[/img][/url]

Comsin
Newbie
Newbie
 
Posts: 16
Joined: Fri May 04, 2007 7:37 pm

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: Comsin » Tue May 08, 2007 9:00 am

If I change the admin timezone it does change the date in the RaidBooker. If I change my profile it changes the date...

but it is not = to the forum date. It is always off by +2 hours...

Either it makes my board time off by 2 hours or the Raidbooker off by 2 hours.

btw... This mod is incredible!!! I probably should have let you know that prior to all this info.

Just want to maximize its use!

Thanks...
Last edited by Comsin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://wow.tachyonsix.com.nyud.net:8080/armory/sig.php/192679qvmJK.png[/img][/url]

Comsin
Newbie
Newbie
 
Posts: 16
Joined: Fri May 04, 2007 7:37 pm

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: Comsin » Tue May 08, 2007 9:08 am

Is there something I am missing here?

Code: Select all
'RAIDDATE' => create_date("l j F, g]['date'], $board_config['board_timezone']),
Last edited by Comsin on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://wow.tachyonsix.com.nyud.net:8080/armory/sig.php/192679qvmJK.png[/img][/url]

Comsin
Newbie
Newbie
 
Posts: 16
Joined: Fri May 04, 2007 7:37 pm

PostAuthor: Whisky » Wed May 09, 2007 12:05 am

Missing? dunno...

create_date is a standard IM function used for scheduled threads for instance, I applied it to my mod and that's why I do not undestand why you only have this 2h-offset issue on the raid booker.

If you want you may change the "l j F, g:i" to match your own settings, this is used to format the date and hour... I know it's quiet different from EU to US
Last edited by Whisky on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
I am the Lizard King, I can do anything

Whisky
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 256
Joined: Thu May 18, 2006 2:28 am
Location: Brussels

Re: [BETA] World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: DarkRaver » Wed May 23, 2007 7:41 am

"Whisky";p="22769" wrote:[size=99px]

[size=99px]http://rebirthoflight.net/ara/ItemStatsIM.rar[/url]

Unzip the contain on your HDD

OPEN itemstats/config.php
adapt the values to match your IM Database settings and your WoW icon store location
SAVE and CLOSE


Before moving further, backup the following files from your host site in order to be able to recover them in case of problem]

Upload the whole contain of the ItemStatsIM folder into your IM directory and replace all existing files.

Then, upgrade your existing IM templates files:

[color=green]OPEN templates/yourtheme/overall_header.tpl


FIND]
Code: Select all
<script></script>

[color=green]AFTER, ADD]
Code: Select all
<link><script><overLIB></script>

[b]FIND]
Code: Select all
<link>

[color=green]AFTER, ADD]
Code: Select all
{ITEMSTATS_REFS}

[color=green]
SAVE and CLOSE


Last step, create the item cache table in your IM DB...go to phopmyadmin and execute this query]CREATE TABLE IF NOT EXISTS `item_cache`  (`item_name` varchar(100) NOT NULL DEFAULT '',    `item_id` varchar(100) DEFAULT '0',    `item_lang` varchar(2) DEFAULT '',    `item_link` varchar(100) DEFAULT NULL,    `item_color` varchar(20) NOT NULL DEFAULT '',    `item_icon` varchar(50) NOT NULL DEFAULT '',    `item_html` text NOT NULL,    UNIQUE KEY `item_name` (`item_name`),    FULLTEXT KEY `item_html` (`item_html`))[/code]

You can now link any WoW item in your forum like this][item]Nefarian's balls[/item][/code]

[hr:2i3rdgwn]

[size=99px]http://rebirthoflight.net/portail/mods/bbcode_box/images/item.gif[/flash:2i3rdgwn] item1.gif=>[flash=,:2i3rdgwn]http://rebirthoflight.net/portail/mods/bbcode_box/images/item1.gif[/flash:2i3rdgwn]

Then upload them to your /mods/bbcode_box/images/ directory


OPEN templates/yourtheme/posting_body.tpl

FIND
Code: Select all
<td><a>Advanced BBCode Box v5.0.0</a> </td>


BEFORE, ADD
Code: Select all
<td><img></td>



OPEN mods/bbcode_box/bbcode_box.js

FIND
Code: Select all
table_help = "Creates a Table using BBCode";

AFTER, ADD
Code: Select all
wowitem_help = "Display a WoW item]Nefarian's balls[/item]";



GO AT THE END OF THE FILE, ADD]
Code: Select all
// Function added by Aranel for the itemstat buttonfunction BBCitem() {     var txtarea = document.post.message;         if ((clientVer >= 4) && is_ie && is_win) {         theSelection = document.selection.createRange().text;         if (theSelection != '') {         document.selection.createRange().text = "[item]" + theSelection + "[/item]";         document.post.message.focus();         return;         }     }     else if (txtarea.selectionEnd && (txtarea.selectionEnd - txtarea.selectionStart > 0))     {         mozWrap(txtarea, "[item]", "[/item]");         return;     }     if (wowitem == 0) {         ToAdd = "[item]";         document.post.wowitem.src = "mods/bbcode_box/images/item1.gif";         wowitem = 1;     } else {         ToAdd = "[/item]";         document.post.wowitem.src = "mods/bbcode_box/images/item.gif";         wowitem = 0;     }     PostWrite(ToAdd);}  


[color=green]SAVE AND CLOSE ALL FILES



I can't do more...
if it is working pleaz edit your post tittle, remove my name and add a "[SOLVED]" instead <img>


I've made this modifications the button is visible but whem i click on it nothing happens ... anything else i should check ?
And to add the item icon ?

Tks
Last edited by DarkRaver on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

DarkRaver
Newbie
Newbie
 
Posts: 24
Joined: Sat Mar 17, 2007 1:21 pm

PostAuthor: r1Pped » Wed May 23, 2007 12:30 pm

check the bbcode_box.js has been modified properly and uploaded correctly. Its this file that makes the [item][/item] appear.
Last edited by r1Pped on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

r1Pped
Members
Members
 
Posts: 35
Joined: Sat Jan 13, 2007 3:26 pm

PostAuthor: DarkRaver » Thu May 24, 2007 7:45 am

"r1Pped";p="25879" wrote:check the bbcode_box.js has been modified properly and uploaded correctly. Its this file that makes the [item][/item] appear.


Tks but problem solved ... was something else :P so everything was a mess <img> lol
Last edited by DarkRaver on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

DarkRaver
Newbie
Newbie
 
Posts: 24
Joined: Sat Mar 17, 2007 1:21 pm

PostAuthor: clanpunisher » Fri May 25, 2007 10:57 am

it looks really creat !!!
Last edited by clanpunisher on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

clanpunisher
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Tue Jun 13, 2006 4:04 pm

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: Whisky » Tue May 29, 2007 9:30 am

Hi all,

You don't see me so much those moments and this will not change in the future.

I've got a new job in video games industry :(

I'll do my best to finish this as I know these are some great features for any guild using my tools .
Last edited by Whisky on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
I am the Lizard King, I can do anything

Whisky
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 256
Joined: Thu May 18, 2006 2:28 am
Location: Brussels

Re: World of Warcraft Guild tools

PostAuthor: ckilmer75 » Thu Jun 14, 2007 10:12 am

Excellent pack of tools. I just put up a new guild site and was wanting to integrate a Teamspeak block into the IM Portal. I'll check these out and see how it goes. Thanks for all the hard work.
Last edited by ckilmer75 on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

ckilmer75
Members
Members
 
Posts: 55
Joined: Tue Jun 13, 2006 1:56 pm

PreviousNext

Return to Mods/Hacks

Who is online

Registered users: Majestic-12 [Bot]

cron