Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 77 users online :: 2 registered, 0 hidden and 75 guests

Most users ever online was 366 on Wed Dec 27, 2017 1:32 pm

Registered users: Exabot [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

User name variable

Moderator: Integra Moderator

User name variable

PostAuthor: BobT » Fri Mar 21, 2008 11:41 am

I installed a chat on my Integramod site .. i was told i needed the user name variable that my software uses to make the auto login work. When i asked about the user name variable i was told my webmaster would know ... hehehe, since I'm the webmaster and do not know, could help me out and spare me the embarrassment admitting i have no idea what this is or where to find it .. i believe i was told it is what might appear in the cookie.
Last edited by BobT on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

BobT
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Wed Apr 12, 2006 8:27 am

Re: User name variable

PostAuthor: Helter » Fri Mar 21, 2008 3:51 pm

Code: Select all
$template->assign_vars(array(     'USERNAME' => $username,

Code: Select all
     $username = isset($HTTP_POST_VARS['username']) ? phpbb_clean_username($HTTP_POST_VARS['username']) ]) ? $HTTP_POST_VARS['password'] : '';       $sql = "SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level, user_rank, user_actviate_date, user_expire_date, user_regdate, user_login_tries, user_last_login_try, ct_login_count             FROM " . USERS_TABLE . "             WHERE username = '" . str_replace("\'", "''", $username) . "'";
Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4109
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: User name variable

PostAuthor: BobT » Sat Mar 22, 2008 5:22 pm

so far no joy ... the problem is members with a space in their name cannot get on the chat ... so they gave me a code to use that needed me to input the username value ... i used $username and username ... neither work ... Thanks for taking the time helter ... i will contact them again, it must be something else. I did use username before i asked since it is what the DB uses ... but when that did not work i posted in here ... Thanks again
Last edited by BobT on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.

BobT
Newbie
Newbie
 
Posts: 27
Joined: Wed Apr 12, 2006 8:27 am


Return to Off Topic

Who is online

Registered users: Exabot [Bot], Google [Bot]

cron