Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 79 users online :: 2 registered, 0 hidden and 77 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

[BUG & FIX] Tags can not be used inside a [ code ]

Moderator: Integra Moderator

[BUG & FIX] Tags can not be used inside a [ code ]

PostAuthor: sanji » Thu Sep 13, 2007 6:52 pm

NOTE : this bug has been fixed here on integramod.com, but if you install a fresh board, you will have this problem !


This problem was already reported in other posts, I just copied the information here for more clarity...

See also :
http://www.integramod.com/forum/viewtopic.php?t=3198
http://www.integramod.com/forum/viewtopic.php?t=3143
http://www.integramod.com/forum/viewtopic.php?t=3049

[hr:275fai9e]


bbcode put inside a [ code ] tag are interpreted! While the text inside a [ b ] tag should not be displayed in bold, it is so...

This is the normal behavior :

Code: Select all
[b]bold[/b]


But on a fresh board, the text will be displayed as bold even though it is inside a code tag...



Possible fix

In includesbbcode.php

find
Code: Select all
$between_tags = preg_replace('#&##', '&#', $between_tags);$between_tags = preg_replace('/]+]/si', ']', $between_tags);  


after, add
Code: Select all
$code_entities_match = array('#<#', '#>#', '#"#', '#]#', '#(#', '#)#', '#{#', '#}#');$code_entities_replace = array('&lt;', '&gt;', '&quot;', ':', '[', ']', '(', ')', '{', '}');$between_tags = preg_replace($code_entities_match, $code_entities_replace, $between_tags);  
Last edited by sanji on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
[img]http://www.secret-japan.com/forum/images/banners/fuji%20secret-japan%2088x31.gif[/img] [url=http]Secret Japan[/url] : discover Japan off the beaten tracks

sanji
Sr Integra Member
Sr Integra Member
 
Posts: 291
Joined: Wed Apr 12, 2006 9:18 pm

Re: [BUG & FIX] Tags can not be used inside a [ code ]

PostAuthor: Helter » Wed Apr 09, 2008 8:01 am

your code is not displaying correctly. Here it is in a text file
Attachments

[The extension txt has been deactivated and can no longer be displayed.]

Last edited by Helter on Wed Dec 31, 1969 5:00 pm, edited 1 time in total.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa


Return to Confirmed Bugs

Who is online

Registered users: Bing [Bot], Google [Bot]