Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 67 users online :: 0 registered, 0 hidden and 67 guests

Most users ever online was 372 on Thu May 09, 2019 3:50 am

Registered users: No registered users based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

portal pages

Support for IntegraMOD 150

portal pages

PostAuthor: JMS » Fri May 24, 2013 1:34 pm

My Iframes look decent but my bottom forum link go away when I use them.

The reason I have to use them is the length of the html file I am using, seams when I type in raw html data into the block management it allows me to type 500 lines but when I navigate to the portal page it is acting like a hack. all links gone and page is split into three blank sections.

my iframe coding is this
Code: Select all
<!DOCTYPE html>
<html>
<body>
<iframe src="http://mercnetstudios.com/List/submit.html" width="100%" height="485" align="middle" scrolling="auto"
</iframe>


</body>
</html>


Does the importal not support iframes?

JMS
Members
Members
 
Posts: 43
Joined: Wed Sep 26, 2012 6:06 pm

Re: portal pages

PostAuthor: Helter » Sat May 25, 2013 2:03 pm

try this

Code: Select all
<iframe src="../../List/submit.html" width="100%" height="485"</iframe>


i think that should be the right level for your forum
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4125
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa


Return to IntegraMOD 150

Who is online

Registered users: No registered users

cron