Translate
Sub Menu
Links Menu
Online Users

In total there are 57 users online :: 1 registered, 0 hidden and 56 guests

Most users ever online was 561 on Fri Mar 20, 2020 1:13 am

Registered users: Bing [Bot] based on users active over the past 60 minutes

Last Online
In order to view the online list you have to be registered and logged in.



We are a free and open
community, all are welcome.

Click here to Register

[SOLVED]Navigation block additons

Support for the IM Portal Project

Moderator: Integra Moderator

[SOLVED]Navigation block additons

PostAuthor: Coroner » Thu Jun 25, 2009 12:31 pm

Hello again!
I hope there's a simple solution for the task I want to accomplish.
I have installed User CP Organize 1.0.5 and with some work I have it working great so far in the default template. A while back I added a second navigation box and named it Menu. This is what I have inside:
Code: Select all
<table><tr><td><span class="genmed" style="line-height]
The top line sends you to the original profile page but I want to replace it with this:
[code]<a><img>{L_CPL_NAV}</a>

I'm guessing that I need to add or change the block variables but I have no clue how to do this or even if it's possible. I have attached the mod to this post for your review.

Please let me know and like always, thank you so much for all your efforts and continued support.
Last edited by Coroner on Mon Jun 29, 2009 4:28 pm, edited 1 time in total.
[url=http][img=left]http://cscoroner.com/phpbb2/RandomSig/randomsig.png[/img][/url]
User avatar
Coroner
Members
Members
 
Posts: 41
Joined: Sun Mar 02, 2008 2:48 pm

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Helter » Thu Jun 25, 2009 5:17 pm

what is the link for u_cpl? is this a local file or a web url?
if you just want it to point to the original link, you can use {U_PROFILE}
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Coroner » Fri Jun 26, 2009 9:48 pm

I must have something wrong in the settings because I get the "page can't be found" error if I use any variables such as {U_CPL}, {L_CPL_NAV} and {U_PROFILE}. Right now I have This:
[code]# <td><span class="genmed" style="line-height]

I've attached the mod for you to review. Also so your account is still active if you don't mind taking a look first hand...

Please let me know.
[url=http][img=left]http://cscoroner.com/phpbb2/RandomSig/randomsig.png[/img][/url]
User avatar
Coroner
Members
Members
 
Posts: 41
Joined: Sun Mar 02, 2008 2:48 pm

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Helter » Fri Jun 26, 2009 10:00 pm

if your running IntegraMOD, this wont work because the profile info is handled by PCP.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Coroner » Sun Jun 28, 2009 6:34 pm

Thanks for the help with this.

No I'm not running IntegraMod....

I have finished all template edits and now I just need this fixed and life will move forward <img>
[url=http][img=left]http://cscoroner.com/phpbb2/RandomSig/randomsig.png[/img][/url]
User avatar
Coroner
Members
Members
 
Posts: 41
Joined: Sun Mar 02, 2008 2:48 pm

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Helter » Mon Jun 29, 2009 12:12 am

if your not running PCP or IntegraMOD, there is nothing in the install that should pose a problem.
Image
Please do not PM for support
User avatar
Helter
Administrator
Administrator
 
Posts: 4126
Joined: Sat Mar 11, 2006 4:46 pm
Location: Seattle Wa

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Coroner » Mon Jun 29, 2009 10:47 am

Profile control Panel mod is a different mod then the one I attached above. I have tried many, many code options but still can't get it to work. If I put any code containing brackets such as "{L_CPL_NAV}" it brings a blank 404 page?

One would think that all I have to do is place the code:
Code: Select all
    1. <a><img>{L_CPL_NAV}</a>

an it would work just like it does in the overall_header.tpl but it doesn't?
[url=http][img=left]http://cscoroner.com/phpbb2/RandomSig/randomsig.png[/img][/url]
User avatar
Coroner
Members
Members
 
Posts: 41
Joined: Sun Mar 02, 2008 2:48 pm

Re: Navigation block additons

PostAuthor: Coroner » Mon Jun 29, 2009 4:28 pm

I freaked out and did what I thought wouldn't work by adding this to the "Menu" block navagation line:
[code]http]
It now looks like this:
[code]<img> <a href="http]

I didn't realize that my having the actual url in the command line that it would take me to the correct place and seeing how only registered users can see the "Menu" box then it really didn't matter.

So it's all fixed and running smoothly.

Thanks one again for all your efforts and support.
[url=http][img=left]http://cscoroner.com/phpbb2/RandomSig/randomsig.png[/img][/url]
User avatar
Coroner
Members
Members
 
Posts: 41
Joined: Sun Mar 02, 2008 2:48 pm


Return to IM Portal Support Forum

Who is online

Registered users: Bing [Bot]

cron